ВИДЕО – Китаноски : Над 1.000 социјално ранливи семејства од општина Прилеп, добиваат субвенции за сметките за вода

Грижата за граѓаните, е врвен приоритет на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Во таа насока се и активностите кои ги презема

Read more

Судар помеѓу воз и автомобил кај прилепско Тројкрсти, автомобилот избегал по сударот

Пред малку, кај прилепското село Тројкрсти, според првичните и неофицијални информации кои ги добивме од жители на селото, се случила

Read more

ВИДЕО – Здравески : Без никаква транспарентност се избрани Комисијата и Агенцијата која го организира Пиво фест

Во општината предводена од Илија Јованоски и Миле Талески не се знае кој јаде и кој пие, но кога нивните

Read more