ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Јавното обвинителство да ги испита сомнежите за криминал околу организацијата на Пивофест

Во текот на вчерашниот ден ја запознавме јавноста за можната злоупотреба на средства од општинскиот буџет околу организацијата на овогодинешниот

Read more

Станкоска : Кривична за Ристески, зел аванс од „Комуналец“ 5.527.058 денари, потоа го вратил, но по закон не смеел да зема

Ве известуваме дека постојат основани сомневања и докази дека од страна на лицето Златко Ристески, почнувајќи од 2005 до 2017

Read more