ВИДЕО – Обвинувања за дивоградби, инертност на инспекторите и апсурдни судски пресуди во Прилеп

Прилепчанецот Сашо Билјаровски обвинува за градежна мафија, апсурдни судски пресуди и можна спрега со градежниот инспекторат. Имено тој е сопственик

Read more

Наместо пофалба, дисциплинска за инспекторот кој откри неправилности на Тетовскиот универзитет

Инспекторот Ѓорѓи Илиевски кој во јавноста откри дека владините функционери Арбер Адеми, Агим Нухиу и Сафет Емрули се стекнале непрописно со

Read more

Турција и Чешка го ратификуваа Протоколот за членство во НАТО – остануваат уште 8 членки

Народното собрание на Република Турција и Парламентот на Чешката Република вчера го ратификуваа Протоколот за членство на Република Северна Македонија

Read more