ВИДЕО – Жителите на прилепско Беловодица бараат од државата по 2 децении игнорирање конечно да им го доасфалтира патот од 2 км.

Повеќе од 20 години сите влади и политичари во Македонија ги лажат жителите на прилепското село Беловодица дека ќе им

Read more