Во Прилеп одбележани 112 години од Битката на Ножот – една од најепските битки по Илинденското востание

Во организација на МПЗ „Патриот“ од Прилеп и во присуство на повеќе патриотски здруженија од неколку градови ширум државата, како

Read more