ВИДЕО – Се разгледува можноста ПС Прилеп повторно да стане Сектор за внатрешни работи, во Прилеп формиран Совет за превенција

Во Прилеп се одржа првата седница на новормираниот Совет за превенција на Општина Прилеп, на која присуствуваше и министерот за

Read more