ВИДЕО – „Преспанскиот херој“ лета со параглајдер, отвора манифестации, вози мотор на 4 тркала – секој ден докажува дека „Сите сме исти“

Васил Јанкула од Ресен, лице со церебрална парализа, кој го доби името „Преспанскиот херој“, откако со својот трицикл за 7

Read more