Филипче : Преку систем на ротација на лекарите ќе се решава проблемот со недостиг на специјалисти ширум Македонија

Преку систем на ротација на лекарите ќе се решава проблемот со  недостиг на кадар и специјалисти во болниците ширум Македонија.

Read more

ВИДЕО – Турската владина организација „ТИКА“ донираше санитетско возило на прилепската болница

Турската владина организација за соработка и координација „ТИКА“ денеска донираше санитетско возило на прилепската болница, опремено според сите највисоки европски

Read more

ВИДЕО-Ристески : Лицемерно е со една рака да полагаш цвеќе пред Ченто, а со друга да потпишуваш распродавање на Македонија

Денес на 62 годишнината од смртта на првиот претседател на Македонија, Методија Андонов Ченто, со посебна чест сме тука да

Read more