ВИДЕО – Пет членото семејство Дамески од Прилеп живеат само со 150 евра месечно, 3 години немаат струја, секој ден им тропаат извршители

Пет членото семејство Дамески од Прилеп живеат само со пензија од 9.500 денари, која зема Богоја Дамески, од кои пак

Read more