ВИДЕО – Безбедносните мерки за Илинден во Крушево на високо ниво, во Крушево формиран и Совет за превенција

Во Крушево денеска беше формиран Совет за превенција каде членуваат 10-тина преставници на повеќе институции, а целта е зголемување на

Read more