ЈКП Водовод: Енормно намалена издашноста на Студенчица – можни се и рестрикции на вода

Поради големата суша и неповолните временски услови, енормно е намалена издашноста на изорот Студенчица. Од тие причини, количините на вода

Read more

„Терминатор: мрачна судбина“ (Terminator: Dark Fate) – објавен е првиот трејлер

„Парамаунт“ го објави првиот трејлер за „Терминатор: мрачна судбина“ (Terminator: Dark Fate), најновото продолжение на култната научно-фантастична франшиза, кое по цели

Read more