ВИДЕО – Русија го одбележа „Денот на сеќавањето“ на германските гробишта во Прилеп

По 5-ти јубилеен пат Руската федерација претставувана од амбасадорот на Русија во Македонија, Сергеј Баздникин, на Споменикот на руските војници

Read more