ВИДЕО – Вработените во Еурокомпозит ќе ги добијат заостанатите придонеси, сега ќе се бара и стратешки инвеститор

Конечно после две години на протести, штрајкови, блокади на патишта и улици Владата до Собранието го достави предлог законот за

Read more