ВИДЕО – И по 18 години не е изграден споменик на Карпалак, не се знае кој е виновен за трагедијата, ниту пак се исполнети барањата на бранителите

И по 18 години од трагичниот настан кај месноста Карпалак кога од страна на терористите беа убиени 10 мина прилепчани

Read more

ССМ: Работодавачите да ги почитуваат мерките за превенирање од последици од топлите бранови

Сојузот на синдикатите на Македонија преку соопштение ги повика работодавачите, во услови кога се најавени температури од жолта (алертна) фаза

Read more