Доделена Осмо-септемвриска награда за 2019 година на Свечената седница на Општина Крушево 

Денес се одржа Свечената седница на Општина Крушево на која се доделија признанија, пофалница и Осмо-септемвриска награда за 2019 година. –

Read more

ВИДЕО – За прв пат општините Долнени и Чашка се поврзуваат со пат, патувањето за Скопје се скратува за 60 км. во правец

За прв пат Општините Долнени и Чашка се спојуваат со асфалтен пат долг 11 км., од селото Црнилиште до Богомила,

Read more