Прилеп стана полноправен член на Меѓународната Асоцијација на градови носители на пораката за мир

Од 26 до 28 септември, делегација на општина Прилеп предводена од градоначалникот Илија Јованоски, учествуваше на 30.Генерално собрание на Меѓународната

Read more