„Каде што реката го бакнува небото“ – промоција на новиот роман на Билјана Тинтоска

„Каде што реката го бакнува небото“ е насловот на новиот роман на Билјана Тинтоска, чија промоција се одржа синоќа во

Read more

ВИДЕО – Чепреганов : Само партиите се виновни за 27 годишната параноја, омраза и агресија кои владеат во Македонија

Партиите во Македонија се главниот фактор за секојдневното труење и поделност по сите основи кај македонскиот народ кое трае веќе

Read more

ВИДЕО – Со „Парада на мирот“ градинката „Гоце Делчев“ од Прилеп ја одбележаа „Неделата на детето“

Со пуштањето на стотина балони и правењето на 5-те олимписки кругови, на плоштадот „Методија Андонов Ченто“, кои го симболизираат мирот,

Read more