ВИДЕО – Експертите согласни : Политиката во Македонија предизвика огромни нервни растројства кај граѓаните

Партиите во Македонија се главната причина за паранојата која владее во општеството, омразата, агресијата и насилството во изминативе 27 години.

Read more