За прв пат во историјата на Прилеп – БК „АС“ второ место во младинската и сениорска лига

На 5.10.2019 во Штип се одржа 6-тото и последно коло на боксерската младинска и сениорска лига на Македонија. Организатор беше

Дознај повеќе

ВИДЕО – Младинската организација при СОУ „Р.Р. Ричко” ја одбележа „Неделата на детето“

Членовите од Младинската организација при СОУ „Ристе Ристески – Ричко”, а воедно и ученици од графичката струка на 03.10.2019 беа

Дознај повеќе

ВИДЕО – Младеноски: Се поклонувате пред хероите, а ја продадовте историјата на македонскиот народ

Градоначалникот Илија Јованоски и претседателот на Совет, Миле Талевски, пред два дена овде на ова место бесрамно се фотографираа и

Дознај повеќе

Викендов се одржа државното првенство во downhill „Топташ 2019“

Kлубот за екстремни спортови „Sky Riders“ и велосипедскиот клуб „Илинден“ го организираа второто државно првенство и четвртата по ред downhill трка

Дознај повеќе