ВИДЕО – Ристески : Македонија се буди и бара промени, деспотот Заев е на колена, утре ве очекуваме на плоштад

Македонија се буди, Македонија бара промени! Граѓаните  го креваат гласот против оваа одродена власт на СДСМ и Зоран Заев кои

Read more

Над 80 проценти од домаќинствата имаат пристап до интернет, мажите поголеми корисници отколку жените

Над 80 проценти од домаќинствата во земјава имале пристап до интернет во првото тримесечје од годинава, покажуваат најновите статистички податоци.

Read more