Се превртил со возилото на кров – вечерва нова сообраќајка во Прилеп на истото место како вчера на излезот за Скопје

Вечерва околу 20 часот на улицата „Александар Македонски“ на излезот од Прилеп кон Скопје се случи нова сообраќајна несреќа во

Read more