ВИДЕО – Димова : Предизборната програма на Јованоски била само фарса и лага, не реализираше ниту еден проект

После две години од ветувањата за живот за сите во Прилеп, стана јасно дека целата предизборна програма на градоначалникот Илија

Read more

Бронзен медал за женската џудо кадетска репрезентација на Македонија на „SERBIA OPEN 2019“

Кадетската репрезентација во машка и женска конкуренција зеде учество на „Србија Опен 2019“. На 21 и 22 ноември се одржа

Read more

ВИДЕО – Трибина за НАТО во Прилеп : Со влезот во Алијансата за компаниите ќе се отвори пазар со обрт од околу 5 милијарди евра

Со влезот во НАТО за македонските компании се отвора нов пазар со обрт од околу 5 милијарди евра. Политичката сигурност

Read more

ВИДЕО – Спектакуларна спасителна вежба во организација на СК „Златоврв“ – Прилеп

Во организација на спелеолошкиот клуб „Златоврв“ од Прилеп денеска во градот под Марковите кули на познатата 13-катница се организираше показна

Read more