ВИДЕО – Со кровови пред распаѓање, полски тоалети, училишта без канализација и без вода за пиење – вака учат дел од децата во Долненско

Без канализација, со тоалети надвор од училиштето и покрив кој во секој момент може да се урне врз учениците поради

Дознај повеќе