Традиционално моторџиско новогодишно дружење на „Sons of Thunders MC“ во Прилеп

Мото клубот „Sons of Thunders MC“ од Прилеп го направи своето традиционално моторџиско новогодишно дружење на плоштадот „Александрија“.  Оваа дружба

Read more