„Марковите Точакџии“ со точаци на „Тапанче“ – отворена сезоната за 2020-та

Денеска 20-тина членови на Марковите Точакџии од Прилеп офијално ја отворија сезоната 2020 со велосипеди тргнуваќи од центарот на Прилеп

Read more