ВИДЕО – Во Крушево за Коледе се одржа уникатниот настан „Дева“, кој освен тука се одржува уште само во Витлеем

Крушево е единствениот град во Македонија каде вечерва за Коледе не се палат Коледарски огнови, кои што го најавуваат Христовото

Read more

Трипуновски : Откупот на тутунот е катастрофален, а Тутунски Комбинат Прилеп не работи 20 дена

Дополнителниот заменик министер за МЗШВ, Цветан Трипуновски на првиот работен ден беше во посета во прилепското село Мало Коњари каде

Read more