ВИДЕО – Застој и незадоволство со откупот на тутун во Долненско, за Министерството постигната е историски највисока цена

Половината од вкупно произведениот тутун во Општина Долнени или од 3.500 до 4.000 тони не се откупени според изјавите на

Read more