ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Tестот по Македонски јазик претходно даден на кандидати за наставници членовите на СДСМ во Прилеп

Пред околу еден месец се уште се сеќаваме како без никакво оправдување беа поништени конкурсите за избор на наставници по

Read more

110 прилепчани ќе скокаат по Светиот крст, 6 се девојки, најмалиот е роден 2010-та, а најстариот пријавен учесник 1969-та

Годинава во Прилеп по Светиот Крст за празникот Богојавление – Водици ќе скокаат 110 прилепчани од кои 6 се девојки.

Read more