ВИДЕО – Еурокомпозитовци : Ова е срамота, оставени сме буквално сами на себе на улица, без плати и без здравствено осигурување

Ова е срамота, оставени сме буквално сами на себе на улица. Ја молиме власта под итно да ни помогне. Немаме

Read more