ВИДЕО – Аџулеска : Бројни инвестиции и реконструкции во прилепските градинки и училиштата

Со чесни и одговорни политики, власта на СДСМ покрај што ги покачи платите на вработените во образованието и градинките, темелно

Read more

ВИДЕО – Здравески : Редица скандали, незаконски вработувања и измислување на работни места во градинките во Прилеп

Јавната институција детски градинки “Наша иднина” во Прилеп ја тресат низа скандали. Сеуште се свежи сеќавањата од пред една година

Read more

ВИДЕО – Научници го реконструираа гласот на мумија стара 3.000 години

Група научници успеаја да направат реконструкција на човечкиот глас, кој припаѓал на египетска мумија стара 3000 години. „Ехото од далечното минато“

Read more