ВИДЕО – Каракачанов провоцира, Гоце Делчев е Македонец никако Бугарин, а состојбата со Македонците во Бугарија е катастрофална

Гоце Делчев е симбол за непокорот и борбата за слобода на Македонскиот народ. Тој е Македонец и никогаш нема да

Read more