Ѓорѓиевски: Нашиот тутун останува неоткупен по дворовите и по подрумите, a власта донесе закон каде што се врши увоз на тутун

Согласно нашата агенда за „Обнова на Македонија“, јас и мојот тим денеска ги продолжуваме нашите посети овде во Прилепскиот регион.

Read more

ВИДЕО – Стомнароски : Тутунарите да не стравуваат, ќе биде откупен секој произведен килограм тутун што е договорен

Сите оние кои имаат за предавање тутун, да не ги фаќа некоја паника, да не ги манипулира некој дека тутунот

Read more

ВИДЕО – Лицата со телесен инвалидитет возат без возачки дозволи затоа што нема каде да полагаат

Лицата со телесен инвалидитет кои живеат надвор Скопје со години не можат да полагаат за возачка дозвола затоа што единственото

Read more