Прилепските гимназијалци по историја изработија видеа во чест на Гоце Делчев, Пере Тошев и Солунските атентатори

Во чест на Гоце Делчев, Пере Тошев и Солунските атентатори гимназијалците од втора година во прилепската гимназија „Мирче Ацев“, по

Read more