ВИДЕО – Жителите на Сточен пазар поделени околу локацијата на училиштето, но сите ја осудуваат комплетната негрижа на надлежните

  Ново изграденото училиште во населбата Сточен пазар во Прилеп од страна на претходната локална самоуправа сега околу 3 години

Read more

Општина Прилеп : Училиштето во Сточен пазар е градено надвор стандардите, среде поле, без струја, вода, канализација и дефиниран училишен двор и пристапен пат

Денеска сме сведоци на уште еден во низата очајнички обиди на опозицијата, да го сврти вниманието на јавноста од секојдневните

Read more

ВИДЕО – Бумбароски: Новото училиште во Сточен Пазар е комплетно руинирано, неспособната локална власт дозволи уништување на државен имот вреден 10 мил. денари

Вчера информиравме како еден од нововработените кадри на СДСМ го уништил службеното возило на Центарот за социјална работа, притоа управувајќи

Read more