ВИДЕО – 700 хектари во Прилеп се зафатени со боров четник, на ниво на држава над 14.000 ха., државата глува за авио третирање веќе 10 години

Над 80 проценти од боровите насади во Прилеп или над 700 хектари се нападнати од гасениците на боровиот четник. Најмногу

Read more