ВИДЕО – Јованоски: Мостот кај Сточен пазар нема да чини 730.000 евра, туку 574.000 евра, изградбата доцни поради појава на неочекувано големо количество на вода

Согласно проектот за инфраструктура и потребата од зголемувањето на просторот за проаѓање на сите транспортни средства на овој дел од

Read more

ВИДЕО – Јованоски: Фестивалот „Војдан Чернодрински“ одложен за наесен, немаме информација за другите настани

Неофицијално имам најава дека „Војдан Чернодрински“ е одложен за наесен, за сите други настани немаме дополнителни информации, изјави денес градоначалникот

Read more

ВИДЕО – Јованоски: Не доаѓа во предвид објектот во Сточен пазар да стане училиште, во судски спор сме дали парцелата е приватна

Училиштето во населбата Сточен пазар што сакале да го градат претходната власт, ниту имаше потреба, ниту имаше начин како што

Read more