ВИДЕО – Лашкоска : Главна цел на мостот во Сточен пазар е перење на пари, за оваа сума ќе треба да си замислуваме оти ова е мост на Босфор или на Темза

Ако вените и артериите се крвотокот на едно тело, тогаш патната инфраструктура е крвотокот на еден град. Или, ако сакаме

Read more

Јованоски: Во овие 2 месеца, со нов асфалт ќе бидат реконструирани улици со должина од 15 до 16 км.

  Интензивните градежни активности на патната инфраструктура, кои Општина Прилеп ги отпочна во текот на изминатиот месец и кои со

Read more