ВИДЕО- Јовчески : Дали Тризла е ново жариште во Прилеп и дали бројката од 184 заболени е реална или таа е поголема?

И после речиси два месеци од почетокот на пандемијата со корона вирусот во Македонија, Прилеп сеуште не мирува. Градот од почетокот

Read more

Општина Прилеп : Следната недела ќе има исплата на субвенциите за инверторите и велосипедите

  Од Општина Прилеп информираат дека во завршна фаза била постапката за исплата на субвенциите за набавените инвертори и велосипеди.

Read more