Кузевски : Поради крајната неодговорност на одредени поединци во Прилеп, страдаше целата заедница, затоа резултатот е ваков како што е

Почитувани сограѓани поминаа 54 дена од првиот официјално регистриран случај на Ковид 19 во нашиот град. Два месеци изминати во

Read more