ВИДЕО – Талевски : Воведовме платежни картички за граѓаните, го олеснуваме животот во услови на криза

Предизвиците кои ги наметна пандемијата на коронавирусот, не’ ставија на тест нас и целиот свет. Покажавме одговорност, солидарност, способност за

Read more

ВИДЕО – Петкоски: Јованоски за зимско чистење на улиците склучил договор во 4 очи, без тендер, во висина од 7 милиони денари

Денеска продолжуваме со изнесување на сериозни индиции за сторен криминал од локалната власт на СДСМ, предводена од градоначалникот Илија Јованоски.

Read more