ВИДЕО – Талевски: Потребни се парламентарни избори во првиот можен рок, само за Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ нема услови

Ситуацијата пред која сме исправени, од сите нас бара сериозност, одговорност и совесност. Секој од нас мора да продолжи со одговорно

Read more

ВИДЕО – Тутунарите од Заполжани погодени од невремето бараат обештетување и помош од државата и општината

  Силно невреме со проследено со град вчера попладне околуи 16 часот направи вистински пустош во атарот на селото Заполжани

Read more