ВИДЕО – Децата од „Чумовчани“ плетат белезици, ги продаваат и собираат пари за респиратор за Марија

10 месечната Марија Јорданоска од Прилеп е единственото бебе во Македонија кај кое е регистриран т.н. Cиндpoм на центpaлна апнеа

Read more