ВИДЕО – Талевски: Носиме нова македонска развојна економија, повеќе инвестиции, нови работни места и повисоки плати

    Покажавме и докажавме дека интересите на граѓаните ни се во прв план. За само двеипол години, направивме пресврт

Read more

ВИДЕО – Гинеколошко – Прилеп ќе работи само за породување и итни случаи, од болницата велат нема опасност за пациентите да заболат од корона

Гинеколошко акушерското одделение во Прилеп нема да се затвори и покрај тоа што 7 лица од овој оддел, 4 болничарки

Read more