Заштитата на децата – предизвик за нашата земја, регионот и светот

Првиот ден од јуни во многу земји, па и кај нас е прогласен за Меѓународен ден за заштита на децата.

Read more

ВИДЕО – Талевски : За три години ја извадивме државата на прав пат и го подобривме животот на сите граѓани

Денеска се навршуваат точно три години откако се ослободивме од режимот на Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ, а раководењето со Владата

Read more