ВИДЕО – Во Македониоја скоро и да нема мажи воспитувачи или негуватели, над 92% од сите вработени во детските градинки се жени

  Над 92% од сите вработени во детските градинки во Македонија се жени. Според последните податоци на Заводот за статистика

Read more