Аџиоска: Извештајот од анализата на асфалтот на игралиштето во ООУ „Рампо Левката“ ќе покаже што ќе превземеме за да се заштити интересот на училиштето

„Со цел подобрување на условите за следење на наставните активности, ООУ „Рампо Левката“ во соработка со Општина Прилеп изработија проект

Read more

ВИДЕО – Талевски: Градежните инвестиции во Прилеп придонесуваат за надминување на економските последици од коронавирусот

„И покрај пандемијата на коронавирусот, централната и локалната власт предводени од СДСМ, продолжија со силна реализација на инфраструктурните и капиталните

Read more