ВИДЕО – Готова реконструкцијата и на втората тротоарна површина на дел од бул. „Гоце Делчев“

Се реконструираше и втората тротоарна површина на дел од булеварот „Гоце Делчев“ на потегот од поранешна Градска кафеана па се

Read more

ВИДЕО – Лукароска: Влегуваме во клучен период во борбата против коронавирусот, доследно да ги почитуваме мерките за заштита

Влегуваме во клучниот период во борбата против коронавирусот, кога е потребно секој од нас најодговорно и доследно да ги почитува

Read more