1.143 прекршувања на мерката за носење на заштитна маска, 905 лица се пратени во изолација, а 120 потпишале самоизолација

    И понатаму не се почитува мерката за носење на лична заштитна маска, поради што во изминатото деноноќие регистрирани

Read more

ВИДЕО – Талевски: Со реконструкцијата на градскиот булевар „Гоце Делчев“, ја заживуваме економијата во услови на криза

Кризата со коронавирусот, ни даде можност да видиме од колкаво значење е изградбата на инфраструктурата за справување со економските последици

Read more