Могилата оставена самa на себе, без никакви новини и инвестиции – Прилеп заслужува многу поубав парк

Уништено осветлување, искршени корпи за отпадоци, 3 до 4 различни видови на клупи за седење ( читај се ставило што

Read more

ВИДЕО – Аџулеска: „Купувам домашно“ – парична поддршка за граѓаните за поттикнување на домашната потрошувачка

  Во рамки на третиот сет економски мерки, вкупно 324.479 граѓани ќе ја добијат домашната платежна картичка „Купувам домашно“ за

Read more

Општина Прилеп: Дрвата кај поранешна „Градска кафеана“ беа со проблематични и со трул корен

    Со изградба на булеварскиот дел на ул.„Прилепски бранители“, оперативно техничките стручни служби на ЈКП „Комуналец“- Прилеп утврдиле две

Read more

Стопанска банка АД Скопје и општина Крушево привршуваат со работа на детското игралиште на „Гумење“

Привршува реконструкцијата на детското игралиште на „Гумење“ кое беше оштетено и несоодветно за користење на младите. Ова игралиште се наоѓа

Read more