ВИДЕО – Годинава помалку договори за тутун, откупувачите бараат речиси 4.000 тони помалку тутун за разлика од лани

10-те тутунски откупни компании во Македонија годинава склучиле 2.796 договори помалку од лани или во килограми ако лани откупиле 26.730

Read more